Geurkaars Notenhout en Bruyère + Geurkaars Salimbeni Antiek Hout + Geurkaars Bittere Citrus-image-0

Salimbeni Profumi

Geurkaars Notenhout en Bruyère + Geurkaars Salimbeni Antiek Hout + Geurkaars Bittere Citrus

Decor

$96.42FREE shipping

Profiteer nu van ons vaderdag om aan een dierbare een bijzonder cadeau te geven!

De Nieuwe Salimbeni Geurkaarsenlijn: De sublieme geurbeleving in combinatie met was van de hoogste kwaliteit en romigheid. Je perfecte geur in het kaarslicht.
Onze Meesters hebben een magische mix van wassen en plantaardige oliën geperfectioneerd. De geuren zijn opnieuw geformuleerd voor een optimale romigheid en de lont heeft de beste brandkwaliteit. Dit alles om je een fantastische geurervaring te laten beleven. De romige was zorgt voor een optimale verspreiding van de Salimbeni geuren.

Notenhout en Bruyère: Een elegante geur, gekenmerkt door de warme houtachtige noten van Bruyère en Notenhout. Het frisse akkoord van Fuji Appel versterkt het lichte bloemenakkoord van Roos, Oranjebloesem en Jasmijn, waardoor een heerlijk geurspoor ontstaat.

Salimbeni Antiek Hout: Neroli en sappige, Fruitige Noten barsten uit in het groen-bloemige hart van Jasmijn, Citroenbloesem en Petitgrain. De geur is samengesteld uit de akkoorden van Edele Houtsoorten, benadrukt door overtuigende amber accenten en oriëntaalse vanille geuren.

Bittere Citrus: Een samenstelling gekenmerkt door interessante contrasten. Citrusachtig en bloemig. Opwekkend en verzoenend. Een speels aromatisch bouquet kenmerkt de hartnoten, verzacht door plezierige, aquatische accenten. Amber, Patchoeli, Vetiver en Witte Muskus sublimeren de basis en versterken de hoofd- en hartakkoorden.