Geurkaars Zijde en Witte Muskus + Geurkaars Salimbeni Antiek Hout + Geurkaars Adem van de Zee-image-0

Salimbeni Profumi

Geurkaars Zijde en Witte Muskus + Geurkaars Salimbeni Antiek Hout + Geurkaars Adem van de Zee

$96.42FREE shipping

Profiteer nu van ons vaderdag om aan een dierbare een bijzonder cadeau te geven!

De Nieuwe Salimbeni Geurkaarsenlijn: De sublieme geurbeleving in combinatie met was van de hoogste kwaliteit en romigheid. Je perfecte geur in het kaarslicht.
Onze Meesters hebben een magische mix van wassen en plantaardige oliën geperfectioneerd. De geuren zijn opnieuw geformuleerd voor een optimale romigheid en de lont heeft de beste brandkwaliteit. Dit alles om je een fantastische geurervaring te laten beleven. De romige was zorgt voor een optimale verspreiding van de Salimbeni geuren.

Zijde en Witte Muskus: roepen onmiddellijk een gevoel van frisheid en lichtheid op. Noten van Gember, Kaneel en Pruim geven een volle geur en zorgen voor een zachte twist met de bloemblaadjes van Magnolia, Camelia en Perzikbloesem. De heldere, iriserende noten van Witte Muskus vloeien over in de basis waardoor de geur volledig doordringt.

Salimbeni Antiek Hout: Neroli en sappige, Fruitige Noten barsten uit in het groen-bloemige hart van Jasmijn, Citroenbloesem en Petitgrain. De geur is samengesteld uit de akkoorden van Edele Houtsoorten, benadrukt door overtuigende amber accenten en oriëntaalse vanille geuren.

Adem van de Zee: Een veelzijdige geur. Een explosie van noten van bittere Sinaasappel, Koriander, Saffraan en Mandarijn. Frisse Aquatische accenten doordringen het zachte hart van Jasmijn en Kaneel. Het Aromatisch Akkoord zorgt voor een elegant geuraccent die doet denken aan mediterrane geuren. Amber, Benzoë, Kasjmierhout en Witte Muskus sublimeren de basis. Deze zorgen voor een ongelooflijk evenwichtige en omhullende compositie.