Rozenkwarts theelicht set - 4 stuks-image-0
Rozenkwarts theelicht set - 4 stuks-image-1

Little Lights

Rozenkwarts theelicht set - 4 stuks

Decor

$16.25FREE shipping

Deze sfeervolle theelichtjes zijn ingelegd met Rozenkwarts en rozenblad. Rozenkwarts wordt ook wel de steen van de liefde genoemd en staat voor (zelf)liefde, zachtheid en rust. 

Dit is de Rozenkwarts theelicht set:

 • 4 edelsteen waxinelichtjes
 • ± 8 branduren per waxinelichtje 
 • Uitgebreide beschrijving van de werking van Rozenkwarts

Kan jij meer (zelf)liefde en zachtheid in je leven gebruiken & wil je meer in verbinding staan met je emoties? Dan zijn deze Rozenkwarts waxinelichtjes helemaal voor jou. Volgens de kristalleer werkt Rozenkwarts sterk op het hart chakra en helpt de steen bij (zelf)acceptatie, (zelf)vergeving en (zelf)compassie. Niet voor niets de steen van de liefde toch? 

Wil je meer lezen over de werking en verzorging van Rozenkwarts? Hier vind je alle informatie en een zeer uitgebreide beschrijving van iedere edelsteen.

Specificatie (ca.) Omschrijving
Hoogte:
2 cm
Doorsnede: 3,8 cm 
Branduren:
± 8 uur per waxinelichtje
Aantal: 4 theelichtjes 


Gebruiksadvies en belangrijke informatie:

  • Houd buiten bereik van kinderen, huisdieren en brandbare materialen.
  • Gebruik altijd een stevige en hittebestendige theelichthouder.
  • Doof de kristal kaarsen wanneer je de ruimte verlaat.
  • De kenmerken en eventuele geschetste heilzame eigenschappen van alle mineralen en edelstenen op onze website zijn niet wetenschappelijk bewezen; ze zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers en edelsteentherapeuten. Edelstenen, mineralen, rituelen en andere producten in deze webshop dienen niet ter vervanging van medische of andere professionele hulp of zorg, maar puur voor persoonlijke ondersteuning. Raadpleeg bij klachten dan ook altijd je huisarts of specialist.