Sirop Zmeură - 770ml-image-0

Krew Coffee

Sirop Zmeură - 770ml

Beverages

$18.32FREE shipping

Încearcă aroma intensă și fructată a siropului de zmeură în băuturile tale preferate pe bază de cafea sau ceai. Simte prospețimea gustului dulce-acrișor de zmeură într-o băutură răcoritoare, precum frappe cu gheață, limonadă sau ice tea.

Sirop cafea zmeură Krew Coffee

Siropul de zmeură Krew Coffee poate fi oricând un bun înlocuitor al zahărului, pentru a îndulci orice băutură, rece sau caldă, dar și pentru a obține un gust irezistibil. Aroma fructată te va purta cu gândul la o vacanță exotică pe malul mării, iar gustul dulce-acrișor va provoca o reacție generală de bine. Culoarea obținută în urma amestecului, roșul aprins, va transforma orice băutură într-o explozie de prospețime și savoare.

Încearcă și tu diferitele arome pentru cafea Krew Coffee și descoperă în fiecare zi combinații noi de gusturi și culori. Alege din gama noastră varianta potrivită de sirop pentru cafea în funcție de gustul tău. Siropul de zmeură îl găsești ambalat elegant în recipiente de 1 kg, astfel că te vei putea bucura de aromă pe o durată lungă de timp.

• Aromă fructată răcoritoare;
• Ideal pentru băuturile reci;
• Textură fină și cremoasă.