Ciocolata cu lapte 44% cacao, cu orhidee si mirodenii Laurence Chocolate 80g-image-0
Ciocolata cu lapte 44% cacao, cu orhidee si mirodenii Laurence Chocolate 80g-image-1
Ciocolata cu lapte 44% cacao, cu orhidee si mirodenii Laurence Chocolate 80g-image-2

Delicatessen

Ciocolata cu lapte 44% cacao, cu orhidee si mirodenii Laurence Chocolate 80g

Food Items

$47.48FREE shipping

Descopera o tableta delicioasa de ciocolata cu lapte, cu 44% cacao, imbogatita cu arome naturale de orhidee, cuisoare, ghimbir, mahleb si scortisoara. Ambalajul atragator in forma de carte iti ofera o experienta placuta inca de la deschidere.

In fiecare muscatura vei simti dulceata si cremozitatea ciocolatei cu lapte, insotite de note subtile si exotice de orhidee. Aromele condimentate de cuisoare si ghimbir adauga o nota intriganta si imbietoare. Gustul usor de mahleb si aroma calda de scortisoara completeaza perfect aceasta combinatie, aducandu-ti o senzatie de confort si familiaritate.

Ambalajul in forma de carte adauga un plus de farmec si te invita sa descoperi povestea dulce din interior. Indiferent daca te bucuri de ciocolata in momentele de rasfat personal sau o imparti cu cei dragi, aceasta tableta de ciocolata te va invalui intr-o experienta gustativa deosebita.

Bucura-te de savoarea irezistibila a tabletei de ciocolata cu lapte, cu 44% cacao, imbogatita cu orhidee, cuisoare, ghimbir, mahleb si scortisoara. Savureaza fiecare bucata si lasa-te purtat intr-o calatorie gustativa plina de placere si satisfactie. Pofta buna!

Dimensiuni: 17 x 15 x 3.5 cm

Greutate: 80g

Brand: Laurence Chocolate

Tara de origine: Grecia