Ciocolata cu lapte 44% cacao, chili si piper roz Laurence Chocolate 80g-image-0
Ciocolata cu lapte 44% cacao, chili si piper roz Laurence Chocolate 80g-image-1
Ciocolata cu lapte 44% cacao, chili si piper roz Laurence Chocolate 80g-image-2

Delicatessen

Ciocolata cu lapte 44% cacao, chili si piper roz Laurence Chocolate 80g

Food Items

$47.48FREE shipping

Bine ai venit in universul delicios al ciocolatei de calitate! Te invitam sa te bucuri de o experienta deosebita cu tableta noastra de ciocolata cu lapte, cu o concentratie perfect echilibrata de 44% cacao, aromatizata cu chili si piper roz.

Aceasta minunata combinatie imbina senzatia delicata a ciocolatei de lapte cu un strop de indrazneala si iuteala. Fiecare bucata se topeste pe limba, eliberand aromele bogate ale cacaoului, dulceata cremoasa a laptelui si notele subtile de ardei iute si piper roz.

Tableta este ambalata cu grija si eleganta, iar aspectul sau rafinat nu face decat sa accentueze calitatea superioara a acestei delicatese. Poate fi un cadou rafinat pentru un iubitor de ciocolata de calitate,

Intr-o lume agitata, ciocolata noastra reprezinta o oaza de rasfat si placere. Inchide ochii si imagineaza-ti cum textura fina si cremoasa se topeste incet in gura, cum aromele se intrepatrund si cum gustul inconfundabil te duce intr-o calatorie senzationala.

Asadar, da-ti voie sa te rasfeti cu aceasta tableta de ciocolata deosebita, savurand fiecare moment si lasand pofta sa te invaluiasca complet. Descopera bucuria unei ciocolate autentice, pasiunea pentru detalii si farmecul gustului fin, in fiecare bucatica din aceasta tableta eleganta.

Dimensiuni: 17 x 11 x 1 cm

Greutate: 80g

Brand: Laurence Chocolate

Tara de origine: Grecia