Ciocolata neagra 65% cacao, cu lichior de portocale Laurence Chocolate 80g-image-0
Ciocolata neagra 65% cacao, cu lichior de portocale Laurence Chocolate 80g-image-1

Delicatessen

Ciocolata neagra 65% cacao, cu lichior de portocale Laurence Chocolate 80g

Toys

$16.43FREE shipping

Bine ai venit in lumea delicioasa a ciocolatei! Descopera tableta noastra de ciocolata neagra cu 65% cacao, invaluita intr-un val de lichior de portocale.

Aceasta imbinare fermecatoare iti va starni simturile si iti va oferi o experienta gustativa cu adevarat remarcabila. Fiecare bucata te va surprinde cu aroma intensa si echilibrul perfect intre gustul bogat al ciocolatei negre si dulceata subtila a lichiorului de portocale.

Tableta noastra este gandita special pentru a fi oferita ca un cadou elegant si rafinat. Ambalajul sau sofisticat completeaza perfect aspectul irezistibil al ciocolatei si o transforma intr-un dar memorabil pentru cei dragi.

Intr-o lume agitata, o simpla intrerupere pentru a savura o bucatica din aceasta ciocolata delicioasa te va rasfata si iti va aduce un moment de pura bucurie. Fii gata sa te lasi purtat de textura fina si sa experimentezi explozia de arome care se vor desfasura în gura.

Astfel, lasa-te cucerit de tentatia acestei tablete de ciocolata neagra cu lichior de portocale, perfecta pentru a fi oferita cadou. Imbinarea savuroasa a ingredientelor si prezentarea impecabila iti vor oferi o senzatie autentica si o dorinta irezistibila de a savura fiecare gust.

Dimensiuni: 17 x 11 x 1 cm

Greutate: 80g

Brand: Laurence Chocolate

Tara de origine: Grecia