Ciocolata cu capsuni BIO-image-0
Ciocolata cu capsuni BIO-image-1
Ciocolata cu capsuni BIO-image-2
Ciocolata cu capsuni BIO-image-3
Ciocolata cu capsuni BIO-image-4

Venim.ro

Ciocolata cu capsuni BIO

Beverages

$43.16FREE shipping

Bucura-te de o experienta dulce si rafinata cu ciocolata alba umpluta cu crema de capsuni BIO,EDITIE LIMITATA DE VARA, obtinuta dintr-o combinatie savuroasa de capsuni selectate cu grija si ingrediente organice de cea mai buna calitate. Aceasta ciocolata delicioasa te va cuceri cu gustul sau delicat si aroma vibranta de capsuni proaspete.

Fabrica de ciocolata BIO Zotter este renumita pentru productia de ciocolata artizanala de inalta calitate. Procesul de fabricatie este unul manual si implica selectia atenta a materiilor prime si o atentie deosebita la detalii in fiecare etapa a productiei.

Aceasta ciocolata fina este preparata din capsuni, ciocolata cu aroma de capsuni, ciocolata cu aroma de afine, unt de cacao pur si o nota racoritoare si acidulata de lamaie. Capsunile aromatice si dulci se imbina perfect cu textura onctuoasa si usor crocanta a ciocolatei albe, care transfomra orice inghititura intr-un dans al gusturilor.

Este o alegere perfecta pentru a-ti rasfata papilele gustative sau pentru a oferi un cadou dulce si special cuiva drag. Acest desert delicios iti va aduce momente de bucurie si savoare, transformand orice zi intr-un rasfat al papileleor gustative.

Pentru iubitorii de capsuni de toate varstele!

Fiind prelucrata manual, ciocolata are un termen de valabilitate de 6 luni incepand cu data productiei.

Sfat: nu rupeti batonul de ciocolata, mai bine il taiati cu cutitul, dupa ce a stat in prealabil in frigider. O minunatie!

Povestea fabricii de ciocolata BIO ZOTTER aici.