Ciocolata cu caise si seminte de dovleac BIO-image-0
Ciocolata cu caise si seminte de dovleac BIO-image-1
Ciocolata cu caise si seminte de dovleac BIO-image-2
Ciocolata cu caise si seminte de dovleac BIO-image-3

Venim.ro

Ciocolata cu caise si seminte de dovleac BIO

Food Items

$15.69FREE shipping

Bucura-te de o gustare BIO delicioasa si rafinata cu ciocolata cu caise , nugat de seminte de dovleac si bucati de seminte de dovleac. Vei descoperi o ciocolata cu aroma caiselor, care ofera o dulceata naturala si un gust autentic. Aceasta ciocolata este realizata cu unt de cacao pur, pentru a asigura o textura fina.

Fabrica de ciocolata BIO Zotter este renumita pentru productia de ciocolata artizanala de inalta calitate. Procesul de fabricatie este unul manual si implica selectia atenta a materiilor prime si o atentie deosebita la detalii in fiecare etapa a productiei.

In interior gasesti un nugat delicios de seminte de dovleac, cu o nuanta de verde clasica. Acest nugat este bogat in bucati crocante de seminte de dovleac, care adauga o nota de savoare si o textura unica. Combinarea caiselor dulci si aromate cu nugatul cremos si semintele de dovleac crocante creeaza o experienta gustativa deosebita.

Un deliciu ce trebuie incercat!

Fiind prelucrata manual, ciocolata are un termen de valabilitate de 6 luni incepand cu data productiei.

Sfat: nu rupeti batonul de ciocolata, mai bine il taiati cu cutitul, dupa ce a stat in prealabil in frigider. O minunatie!

Povestea fabricii de ciocolata BIO ZOTTER aici.